Zielsprogressie

 

Zielsprogressie is een prachtige manier om antwoord te krijgen op jouw levensvragen. Binnen de zielsprogressie zijn hier verschillende mogelijkheden voor en beiden zijn sessies met een zeer positieve, krachtige en transformerende werking.
 

 

Reis naar je Zielsherinneringen
In deze zielsprogressie maak je vanuit een diepe trance verbinding met je zielsherinneringen en ervaringen uit het tussenbestaan. Tijdens deze reis zul je ervaren hoe het is in de Spirituele Wereld. Je zult een diep gevoel van vrede, liefde en blijdschap ervaren en een gevoel van thuiskomen. Door deze reis te maken ontdek je weer wie je diep van binnen bent en wat de verbanden met je huidige en vorige levens zijn.
Je leert meer over bijvoorbeeld wie je zielsverwanten zijn en hoe je met ze verweven bent. Of  je krijgt inzicht waarom je koos voor je ouders of  inzicht omtrent het verlies van je tweelinghelft. Je zult de Raad van Wijzen ontmoeten en je gaat ontdekken wie je Gidsen zijn, wat ze je willen laten weten en hoe je contact kunt houden na de sessie. 
Doordat jouw vragen op Zielsniveau worden beantwoord, krijg je inzicht in jouw levenspad en jouw levensplan.

 

 

Reis naar de Mystieke Ruimte van je Hart
In deze zielsprogressie reis je naar de Mystieke Ruimte van je Hart. Dit is de ruimte waar je in het centrum zit van je energie en direct in verbinding staat met de Spirituele Wereld, de aarde, je Hogere Zelf en alle andere werelden.
Deze Mystieke Ruimte is een enorme informatiebron waar de wijsheid van het universum en je onsterfelijke Ziel te vinden is. Vanuit deze ruimte kun je niet alleen in contact komen met je onderbewustzijn, je dromen en je intuïtie, maar ook contact maken met bibliotheken en andere werelden. Ook ervaar je wat de verbanden tussen je huidige en vorige levens zijn.
Door je opnieuw te verbinden met de Mystieke Ruimte van je Hart ervaar je wat je diepste hartewens is en hoe je die wil uitdragen en verwezenlijken.
Je ontdekt je scheppingskracht, je talenten en mogelijkheden die je hiervoor hebt meegekregen. Als je de stap eenmaal zet om vanuit je hart te gaan leven, dan gaat er een fantastische wereld voor je open om vanuit vertrouwen die talenten te gaan leven.

 

 

Verloop van de sessie
Op de dag van de sessie neem je een aantal vragen op papier mee. Neem de tijd om deze vragen op te stellen. Hoe specifieker de vragen, hoe duidelijker de antwoorden zijn. Tijdens het voorgesprek nemen we de vragen door, zodat alles helemaal duidelijk is. 
Via een geleide visualisatie breng ik je in een diepe trance, zo begint je reis en kun je de antwoorden op je vragen gaan ontdekken. Mijn stem blijft bij je, ik volg jou en bewaak het overzicht.
Deze sessie duurt 3 tot 3 en een half uur. Als je de opname thuis nog eens wil beluisteren, dan stuur ik je deze per WeTransfer.
Het tarief voor een zielsprogressie is €155,00.
Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust Contact op.