Zielenreis

 

 

Tijdens een zielenreis ga je op reis in jezelf. Hoewel je in deze sessie in een diepere trance bent dan bij een reïncarnatiesessie, ben je nog steeds volledig bij bewustzijn. In deze trance zul je merken dat je beter contact kunt maken met je eigen kern, jouw essentie. 
Een zielenreis is een prachtige manier om antwoord te krijgen op jouw levensvragen. Je kunt gaan ontdekken wat de verbanden met je huidige leven en vorige levens zijn, of wat jouw doel van je aardse bestaan is. In deze sessie krijg je inzicht in jouw levenspad en jouw levensplan. Je ontdekt je scheppingskracht, je talenten en hoe je je diepste hartewens wil uitdragen en verwezelijken.
De zielenreis sessies zijn sessies met een zeer positieve, krachtige en transformerende werking.

 

Verloop van de sessie
Op de dag van de sessie neem je een aantal vragen op papier mee. Neem de tijd om deze vragen op te stellen. Hoe specifieker de vragen, hoe duidelijker de antwoorden zijn. Tijdens het voorgesprek nemen we de vragen door, zodat deze helemaal duidelijk zijn. 
Via een geleide visualisatie breng ik je in een diepe trance, zo begint je reis en kun je de antwoorden op je vragen gaan ontdekken. Mijn stem blijft bij je, ik volg jou en bewaak het overzicht.

 

De investering in jezelf voor een drie uur durende zielenreis is €180,00.
Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust Contact op.