De investeringen in jezelf 

 

Met ingang van juni 2021 zijn de prijzen inclusief btw als volgt:

 

 

 
regressie en reïncarnatie sessie       €120,00

 

access bars®                                       €65,00  

 

access body process                          €65,00
 
zielenreis                                            €180,00
 
sessie Moeders Genezen                  €120,00
 
fonoforese frequentie healing         €65,00

 

 

De sessies worden niet door zorgverzekeraars vergoed. Voor medisch advies moet je altijd terecht bij een deskundige. Een sessie kan nooit een medisch advies van een arts of van een medisch deskundige vervangen.

Afspraken kun je kosteloos annuleren tot 24 uur van te voren. Hierna wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

 

 

 

 

 

Krantenartikel in Dagblad DeLimburger 4 januari 2019

 

Naar aanleiding van de veranderingen binnen de zorgverzekeringen werd ik gevraagd om in een intervieuw uit te leggen wat reïncarnatietherapie inhoudt. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Privacybeleid

De Algemene Verordening Gegevensbescherming van de EU is op 25 mei 2018 ingegaan. Omdat mijn bedrijf binnen Europa is gevestigd, wil ik je informeren over mijn privacybeleid.
Als je met mij gaat samenwerken, hetzij in behandelingen of sessies, dan vraag ik je om persoonlijke informatie. Ik zal je alleen vragen naar persoonlijke informatie, die belangrijk is voor onze samenwerking. Voorbeelden van persoonlijke informatie zijn geboorte omstandigheden, jeugd of operaties. 
Alles wat geschreven en gezegd is, blijft bij mij. Jouw persoonlijke informatie bewaar ik in een afgesloten dossierkast. Ik bewaar niets van jouw op internet. De mail en whatsapp staan op mijn apparaten, waarvan alleen ik de beveiligingscode heb.  
Jouw persoonsgegevens zoals telefoonnummer en emailadres gebruik ik om je per mail of telefoon te bereiken met informatie of vragen.
Je hebt altijd de mogelijkheid om jouw gegevens in te zien over de sessies. Ik ben wettelijk verplicht jouw gegevens 15 jaar te bewaren en de facturen 7 jaar. 
Jouw privacy neem ik serieus en als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik van deze gegevens neem dan zo spoedig mogelijk contact met mij op.