Moeders Genezen 

 

 

De wens van iedere ouder is dat het kind gezond en gelukkig opgroeit. Echter soms zijn er momenten waarin het kind wat minder lekker in zijn vel zit. Klachten zoals angsten, eetproblemen, heimwee, pesten, onzekerheid of buikpijn kunnen daarvoor een aanwijzing zijn. Meestal weet u wat de aanleiding is en u kunt uw kind ondersteunen en hulp bieden. 
Soms is het voor een kind niet mogelijk om zelf naar een therapeut of coach te gaan. Zoals bijvoorbeeld bij huilbaby’s, hooggevoelige kinderen, kinderen met een ernstig meervoudige beperking of kinderen waar de ouders moeilijk contact mee kunnen maken. Dan werk ik middels de methode Moeders Genezen. Meestal wordt er met de moeders gewerkt omdat zij een sterke energetische band hebben met hun kind. Maar het kan vaak ook prima met de vader of oma.
In deze sessies breng ik de moeder in contact met haar eigen onderbewuste. Vervolgens kan de moeder contact maken met het onderbewustzijn van het kind, ook al is het kind bij de sessie niet fysiek aanwezig, om dan samen met het kind te achterhalen wat er aan de hand is.
Doordat vooral moeders erg energetisch verbonden zijn met hun kind, kunnen zij onder mijn begeleiding in de belevingswereld van hun kind stappen om te zien en te ervaren wat er werkelijk aan de hand is. In het contact met de volwassene kan ik dan helpen, de dingen die zich voordoen op de juiste manier aan te pakken.
 
Een Moeders Genezen sessie duurt ongeveer 2 uur en de investering in jezelf en je kind is €120,00.                                                                                                                                                                                                                                           
Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust Contact op.