Even voorstellen

 

Fijn dat je er bent, mijn naam is Michèle Huijs.

MichèleHuijs

Als twintigjarige ben ik destijds in de zorg voor kinderen en volwassenen met een meervoudige beperking gestapt. Met veel plezier en liefde genoot ik van mijn werk in de diverse woon- of logeerhuizen.
In de periode dat mijn twee kinderen naar school gingen, kwam ook ik in het basisonderwijs terecht. Daar heb ik een heel aantal jaren met veel plezier en betrokkenheid gewerkt voor kinderen met een bijzondere onderwijsbehoefte. Net als in de zorg werkte ik in de individuele begeleiding met heel mijn hart. 
In die tijd van mijn leven kwam er een moment waarin ik zelf hulp nodig had. Ik ben toen in aanraking gekomen met reïncarnatietherapie. Dit heb ik als de meest helende en effectieve manier ervaren bij het verwerken van mijn levenservaringen. Binnen mijn persoonlijke groeiproces gaf deze therapie mij veel inzichten, bewustwording en bevrijding.
Een aantal jaren later ben ik me gaan verdiepen in reïncarnatietherapie, en ben ik in 2016 afgestudeerd aan de opleiding tot regressie en reïncarnatietherapeut van de SRN.
De deur van het basisonderwijs heb ik eind 2018 gesloten om ten volle mijn passie te volgen en te leven en werken vanuit mijn hart. Dit maakt dat ik naast mijn praktijk ook weer een baan heb binnen de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. 

 

In mijn werk vind ik veiligheid en vertrouwen erg belangrijk. En het is mijn passie om jou te begeleiden bij jouw groeiproces of om je trauma’s of levenservaringen te helpen verwerken zodat je weer tot bloei kan komen en geheeld jouw levenspad kan vervolgen.