Even voorstellen

 

Fijn dat je er bent, mijn naam is Michèle Huijs.

MichèleHuijs

Als onderwijsassistente in het basisonderwijs werk ik met veel plezier en betrokkenheid met kinderen die een bijzondere onderwijsbehoefte hebben. Binnen het individuele begeleiden van kinderen staat bij mij het persoonlijke contact en het emotionele welzijn van het kind voorop.
Een kind dat niet goed in zijn vel zit, komt immers niet tot groei of tot leren.
Voordat ik een baan in het onderwijs kreeg, werkte ik met veel liefde en betrokkenheid bij kinderen en volwassenen met een meervoudige of verstandelijke beperking binnen diverse woon- of logeerhuizen.
Een aantal jaren geleden ben ik in aanraking gekomen met reïncarnatietherapie en heb dit als de meest helende en effectieve manier ervaren bij het verwerken van mijn levenservaringen. Binnen mijn persoonlijke groeiproces gaf deze therapie mij veel inzichten, bewustwording en bevrijding.
Op zoek naar meer verdieping in mijn werk, ben ik in 2015 gestart met de opleiding tot Reïncarnatie- en Regressie therapeut van de SRN. In 2016 ben ik afgestudeerd aan deze 2 jarige post HBO opleiding. Bij de hypnotherapeute Christine Langerhorst heb ik maart 2017  de door haar ontwikkelde therapievorm “MoedersGenezen” gevolgd, en een maand later ben ik bij de School voor Zielsprogressie afsgestudeerd als Zielsprogressietherapeut. Daarnaast ben ik beroepslid van de NVRT, de Nederlandse Vereniging van Reïncarnatie Therapeuten.
In het werken met kinderen en volwassenen vind ik veiligheid en vertrouwen erg belangrijk. En het is mijn passie om mensen te begeleiden bij hun persoonlijke groeiproces of om bijvoorbeeld trauma’s of levenservaringen te helpen verwerken zodat men weer tot bloei kan komen en geheeld het levenspad kan vervolgen.