Even voorstellen

 

Fijn dat je er bent, mijn naam is Michèle Huijs.

MichèleHuijs

Als onderwijsassistente in het basisonderwijs werk ik met veel plezier en betrokkenheid met de kinderen van onze school. Binnen het begeleiden van kinderen staat bij mij het persoonlijke contact en het emotionele welzijn van het kind voorop. Een kind dat niet goed in zijn vel zit, komt immers niet tot groei of tot leren.
Voordat ik een baan in het onderwijs kreeg, werkte ik met veel liefde en betrokkenheid bij kinderen en volwassenen met een meervoudige of verstandelijke beperking binnen diverse woon- of logeerhuizen.
Een aantal jaren geleden ben ik in aanraking gekomen met reïncarnatietherapie en heb dit als de meest helende en effectieve manier ervaren bij het verwerken van mijn levenservaringen. Binnen mijn persoonlijke groeiproces gaf deze therapie mij veel inzichten, bewustwording en bevrijding.
Op zoek naar meer verdieping in mijn werk, ben ik in 2015 gestart met de opleiding tot Reïncarnatie- en Regressie therapeut van de SRN. In 2016 ben ik afgestudeerd aan deze 2 jarige post HBO opleiding.
Naast de sessies geef ik binnen mijn praktijk ook fonoforese frequentie healings. Door de zachte en liefdevolle kracht van de trilling van de stemvork, herinnert het lichaam zich weer haar eigen oorspronkelijke gezonde trilling. Fonoforese frequentie healing geeft oa ondersteuning bij stress en burn out.
Als lid van de beroepsvereniging Nederlandse Vereniging van Reïncarnatie Therapeuten volg ik regelmatig bij- en nascholing en intervisie om op de hoogte te blijven van recente ontwikkelingen binnen mijn vakgebied.
In het werken met kinderen en volwassenen vind ik veiligheid en vertrouwen erg belangrijk. En het is mijn passie om mensen te begeleiden bij hun persoonlijke groeiproces of om bijvoorbeeld trauma’s of levenservaringen te helpen verwerken zodat men weer tot bloei kan komen en geheeld het levenspad kan vervolgen.