Mijn cliënten aan het woord

Om de privacy van mijn cliënten te kunnen waarborgen, zijn hun namen achterwege gelaten.

 

 

 

“De access bars behandeling was een bijzondere ervaring! Ik voel me beter, positiever en weer mezelf!”

 

“Mijn menstruatieproblemen, de heftige bloedingen en de pijn, zijn na één sessie verdwenen. Ik ben er erg blij mee! Ze is voor mij een super therapeut!”

 

“Dankzij de hulp van Michèle kan ik eindelijk zeggen dat ik mijn depressie de baas ben geworden. Ze heeft mij de afgelopen maanden onwijs geholpen om mijn angsten onder ogen te zien en mijn gedachtes op een rijtje te zetten, waardoor ik weer positiviteit en geluk in mijn leven kan toelaten.”

 

“Na de access bars behandeling heb ik heel goed geslapen. En sinds de behandeling is het rustiger in mijn hoofd… de denktrein dendert niet de hele dag meer. Ook voel ik me vrolijker en het lijkt alsof ik ook al meer zelfvertrouwen heb gekregen. Ik voel duidelijk de verandering. Het werken gaat ook veel beter, ik heb meer concentratie en de angstige momenten zijn ook korter. Ik ben nu al 6 dagen van de oxazepam af, onvoorstelbaar!”

 

“Als je bang bent voor het coronavirus en daarnaast ook nog artrose blijkt te hebben, combineren deze twee negatieve zaken alleen maar pijn, lusteloosheid en geen energie. Als je dan bij Michèle kiest voor access bars behandeling, kom het licht weer terug. De pijn verdwijnt naar de achtergrond en heb je weer energie om een mooi leven te hebben. Hoe mooi is dit?”

 

“Wat een opluchting. Nu heb ik eindelijk dat hoofdstuk af kunnen sluiten, en kan ik verder met mijn leven.”

 

“Ik wou je laten weten dat ik al een groot verschil heb gemerkt toen ik werd opgehaald van de airport. Ik voelde geen paniek als de keren daarvoor .. echt te gek!!”

 

“De Zielsherinneringen sessie was heel bijzonder en mooi. Met veel wijsheid en zachtheid begeleidde Michèle me tijdens deze reis.  De sessie was mooi en inzichtgevend, en op een heel diep niveau beantwoordde het de vragen die ik over mijn leven had. Michèle is een bijzonder goede therapeute met veel liefde voor deze bijzondere therapievorm.”

 

“De geboortesessie heeft mij enorm geholpen een diepe angst te overwinnen.”

 

“Bedankt voor de sessie. Ik ben nog steeds verbaasd dat je mij uit de glazen pot hebt getrokken. Het is zó mooi wat je doet! Nogmaals bedankt.”

 

“Onze dochter van 10 jaar stelt hoge eisen aan zichzelf. Ze wil het graag meteen perfect doen. Ze vindt structuur prettig en dat maakt het soms moeilijk voor haar als het anders loopt. Door twee sessies te volgen bij Michèle kan ze er al heel anders in staan. Ze heeft er veel van geleerd. Ik vond het heel mooi om te zien hoe Michèle dit deed. Ze heeft ook de inslaapproblemen behandeld en het naar bed gaan verloopt nu een stuk beter. Michèle is een warme en professionele therapeut die weet hoe ze personen het beste kan benaderen en in kan spelen op de hulpvraag. Voor mijn dochter en mij was het een ervaring die ik iedereen aanraad om te doen. Mocht je ergens tegenaan lopen waar je eigenlijk niet zo goed weet wat en of je er iets aan kan doen, dan zou ik zeker een afspraak bij Michèle maken.”

 

“Sinds de sessie en twee fonoforese healings voelt het alsof ik opgeruimder ben. Ik voel me veel rustiger en laat ik me niet meer triggeren door mijn omgeving.” 

 

“Omdat de eetsituatie thuis al jaren een moment van strijd en spanning is en ik me zorgen maakte omtrent de gezondheid en het gewicht van mijn zes jarig zoontje, heb ik bij Michèle een MoedersGenezen-sessie gedaan. Na die sessie merkte ik dat zijn weerzin tegen voedsel was verminderd. Sinsdien gaat het eten in stapjes vooruit en verloopt de eetsituatie zonder strijd en spanning.”

 

“Ik wilde je laten weten dat het slapen nu een stuk rustiger is voor haar. Het is echt een verbetering sinds de sessie.”

 

“In mijn boek Innerworld Guardianship praat ik over mijn ontdekking van een innerlijke wereld. Een wereld die in kaart gebracht moet worden, verzorgt en onderhouden moet worden. De afgelopen 10 tot 15 jaar heb ik daar hard aan gewerkt, waarbij ik veel oude trauma’s, vastgeroeste ideeën, en diep verborgen begrippen heb opgeruimd. Met veel geduld en liefde voor mijzelf kwam een lichtere en pure ik te voorschijn. Maar met Michèle heb ik een donkere diep verborgen plek kunnen ontdekken waar ik tot dan niet bij kon komen in mijn eentje. Met de liefdevolle begeleiding van haar stem en vertrouwelijke aanwezigheid kon ik licht schijnen op een pijnlijke en diep verborgen ervaring en zo het innerlijke genezingsproces beginnen. Ik voel een diepe dankbaarheid voor haar kennis en toewijding, en voor het resultaat van deze innerlijke reis.”

 

“Mijn 18 jarige kleinzoon heeft bij Michèle een sessie gedaan, omdat hij veel last had van spanningen en angsten naar aanleiding van het auto-ongeluk anderhalf jaar geleden. Het effect van de sessie was vrijwel onmiddellijk zichtbaar. Als hij nu activiteiten onderneemt, is hij veel meer ontspannen. Hij durft weer blij te zijn en durft het onbekende tegemoet te treden.”

 

“De zielenreis heeft me echt goed geholpen om duidelijkheid over mijn leven te krijgen. Dankjewel hiervoor.”

 

„Al 35 jaar ben ik op zoek naar mijn rol in het leven. Ik hoorde nergens bij, ik begreep de wereld niet zo goed. Ik heb behoorlijk wat sessies bij een psycholoog gehad, maar daar kwam ik niet mee verder. Met reïncarnatietherapie vielen de puzzelstukjes in elkaar. De trance voelt niet onaangenaam. Gevoel, gedachten, beelden.. ze kwamen allemaal vanzelf.  Eén beeld was heel sterk: ik zat tegen mijn wil in een verlaten hut in een bos, een grimmig tafereel. Ik had het gevoel dat ik dit echt een keer heb beleefd, ik weet niet wanneer, maar ik ga uit van eeuwen geleden. De gedachten, woorden en gevoelens kwamen helemaal vanzelf, ik kon er niets aan sturen.  Sinds deze sessies ben ik zelfverzekerder en sta ik minder in de modus om vooral anderen te pleasen. Eigenlijk is er een heel nieuwe ik nu.”   

 

“Trefwoorden: inzichten, diepgaand, loslaten, eigen tempo, liefdevol, fijne begeleiding. Samen met jou mocht ik blokkades uit het verleden en ook uit vorige levens opruimen. Nu kan ik weer met vertrouwen en zelfvertrouwen verder.”

 

“Vanwege mijn lichamelijke klacht heb ik een aantal sessies bij Michèle gehad. Tijdens de conceptiesessie kreeg ik inzicht in mijn familiegeschiedenis en het ontstaan van mijn thema, dat verband hield met mijn lichamelijke klacht. Na die sessie voelde ik me bevrijd. Hierna had ik nog een paar sessies. Mijn lichamelijke klacht is nu aanzienlijk verminderd.”

 

“De Reis naar de Mystieke Ruimte van mijn Hart was een buitengewone bijzondere ervaring en heeft mij bevestiging en vertrouwen gegeven. Puzzelstukjes vielen samen. Ik ben standvastiger geworden en doorzie nu de grote lijnen die een hoofdrol spelen in mijn leven. Nogmaals dank Michèle voor deze inspirerende ervaring.”