Access Bars ® 

 

Access Bars is een energetisch lichaamsproces. Het is een zachte behandelwijze waarmee je het lichaam in staat stelt om oude gedachten, emoties en beperkende overtuigingen los te laten.
Bars zijn 32 punten op je hoofd die corresponderen met verschillende energiebanen. 
Als deze punten zachtjes worden aangeraakt, krijg je toegang tot die banen en begint de energie te stromen. Dat wat je niet meer nodig hebt kan worden opgeruimd. Daardoor ontstaat er rust en ruimte in je hoofd en wordt er ruimte gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden.

 

 

Hoe ziet een behandeling eruit?

 

Terwijl je comfortabel op de behandeltafel ligt, raak ik zachtjes de 32 Access Bars punten op je hoofd aan. Door het met de vingertoppen zachtjes aanraken van deze punten vindt die energiestroom plaats.  
Het is een zorgzaam en ontspannend proces waarmee je die aspecten in je leven losmaakt, waarin jij bereid bent te veranderen. Tijdens een bars sessie wordt dat wat je niet nodig hebt opgeruimd. Daardoor ontstaat er rust en ruimte in je hoofd. 

 

 

Na een access bars behandeling kun je meer innerlijke rust ervaren, meer energie krijgen, meer ruimte in je hoofd hebben en weer positief in het leven staan.
Access Bars  kan heling en verandering geven bij onder andere:    
* stress en burn out klachten * slapeloosheid * depressie * vermoeidheid * piekeren

 

 

 

Een access bars behandeling duurt ongeveer 75 tot 90 minuten en de investering in jezelf kost €65,00
Heb je nog vragen, of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust Contact met me op.